Pentru animale de companie, transport Olanda - transport caini si pisici

Transport Caini Olanda

Oferim servicii de transport international de animale de companie - caini si pisici - din Romania catre Olanda, curse regulate al caror program poate fi gasit online. Promitem cele mai bune conditii de transport pentru animalutele dumneavoastra - avem in vedere absolut fiecare detaliu, astfel incat calatoria sa fie cat se poate de placuta, iar incidentele de orice fel sa fie evitate! Pentru acest lucru, respectam integral legislatia europeana in domeniu, dar si cele mai inalte exigente si recomandari in materie, la nivel international.

Catre diverse localitati din Olanda, cainii si pisicile pot ajunge cu masinile noastre de transport (sau, la cerere, se poate oferi si transport aerian). Putem oferi transport catre orice localitate din Olanda, deci cel mai bine este sa ne contactati pentru a ne transmite in mod direct o solicitare.

Door to door, Romania - Olanda

Daca doriti, putem oferi si servicii de transport international de animale de companie in Olanda door to door. Astfel, se garanteaza confort si flexibilitate la nivel maxim nu doar pentru animale, ci si pentru stapani (care nu se vor mai deplasa nici macar la punctele de intalnire).

Transport autorizat de caini si pisici

Activitatea noastra este 100% legala, inclusiv pentru siguranta animalelor transportate. Astfel, orice transport realizat se efectueaza cu masini special dotate, autorizate ANSVSA pentru transportul cainilor si al pisicilor pe distante de lunga durata si inregistrate in Sistemul International Traces

Dincolo de promisiune, argumente

Faptul ca promitem transport international de animale de companie in cele mai bune conditii, catre Olanda si nu numai, este validat de detalii: de la masini cu dotari complexe si pana la personal autorizat, certificat, cu experienta in domeniu, de la verificare medicala a animalelor si pana la posibilitatea de servicii complete la pachet (inclusiv pregatirea actelor pentru calatorie), ne gandim practic la toate aspectele.

Echipa noastra de soferi si ingrijitori animale este formata din persoane ce nu au doar pregatire, certificare si competente, ci si calitatea de iubitori de animale (criteriu esential in munca de acest gen, in beneficiul cainilor si pisicilor). Exista sistem Webasto instalat in masini, ce realizeaza incalzirea in habitaclu, pentru caini si pisici, chiar si atunci cand motorul este oprit - acest lucru este suplimentar instalatiei de climatizare automata, care asigura oricum temperatura ideala, in orice zi, oricat de rece sau de calda

Fiecare sofer din echipa detine certificat de competenta profesionala eliberat de catre autoritatile competente (DSV), valabil pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Drumul catre Olanda nu este unul scurt, dar va fi cu siguranta unul sigur pentru animale. Ingrijitorii au rolul de a asigura animalelor hrana si apa, practic orice este nevoie pentru confortul lor. Spre exemplu, pedurile din custi sunt schimbate ori de cate ori este necesar.

Aveti nevoie si de serviciile medicale asociate transportului international de animale catre Olanda? Putem oferi serviciile medicale in cabinetul nostru veterinar, la costuri prietenoase. Actele necesare calatoriei pot fi de asemenea realizate la preturi minime, in conditii de legalitate deplina.

In orice caz, la plecarea spre Olanda, orice caine sau pisica ce urca in masinile noastre de transport este verificat de catre un doctor veterinar. Doar asa stim ca un animal este apt de plecare, pentru un drum atat de lung. Acest proces este in beneficiul animalului respectiv, dar si in beneficiul celorlalte animale din masina.

Informatii despre costul transportului sunt oferite telefonic sau pe e-mail. Costul variaza in functie de distanta concreta, dar mai ales in functie de talia animalului de companie (fiecare animal, caine sau pisica, primeste o cusca de transport bine ancorata, cu dimensiuni adecvate staturii animalului). Plata se poate realiza prin diverse metode, chiar si la destinatie.

Pasii pentru transport caini si pisici Olanda:

  • 1. Verificati plecarile programate pentru transport animale de companie in Olanda.
  • 2. Completati formularul de rezervare, contactati-ne pentru a ne oferi date complete.
  • 3. Verificarea documentelor - ne asiguram ca totul este 100% corect, pentru a nu fi probleme la trecerea granitelor.

Atentie! Animalele pot fi transportate spre Olanda doar daca au cel putin 4 luni la data plecarii (varsta minima obligatorie). In plus: data implantarii sau citirii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice; data vacinarii antirabice a animalului de companie sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii spre Olanda; in ziua plecarii sau cu maxim 24 ore inainte, catelul sau pisica, trebuie deparazitat/a (intern, extern) si supus/a unui examen clinic, de catre un medic veterinar (servicii pe care le putem asigura).

Mare atentie la datele completate in pasaport (deparazitarea interna, externa si viza de clinic sanatos)! Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie. Pentru orice alte informatii, va stam cu placere la dispozitie, in orice moment.

© Copyright 2016 Transport Caini International - www.transport-caini.com | Site realizat de Webromet
Robadel Servicii SRL deblocari usi, deblocare usa, lacatus deblocari usi, deblocare usi, deschidere usi, deblocari usi metalice, deblocari usi termopan, deblocari usi bucuresti, deblocari usi non stop reparatii usi, reparatie usa, lacatus reparatii usi, service usi, mentenanta usi, reparatii usi metalice, reparatii usi termopan, reparatii usi bucuresti, reparatii usi non stop lacatus, lacatusi, lacatus bucuresti, servicii lacatuserie, lacatus non stop, lacatus autorizat, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usa, lacatus deblocari usi, lacatus deblocare usi, lacatus deschidere usi montaj usi, montaj usa, lacatus montaj usi, montaj usi interior, montaj usi exterior, montaj usi metalice, montaj usi termopan, montaj usi bucuresti, montaj usi non stop